Disclaimer

Door deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

  1. Wij spannen ons in om regelmatig de inhoud van de website te actualiseren. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud niet up-to-date en/of onjuist is.
  2. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor directe en/of indirecte schade, die zou kunnen ontstaan als gevolg van het gebruik van onze website of de informatie die op deze site staat.
  3. Wij mogen naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment de website veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande aankondiging. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.
  4. De rechten van teksten, illustraties en rekentechnische oplossingen blijven eigendom van 4BK. Het is niet toegestaan om de informatie op deze site zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook.
  5. Deze website kan verwijzingen bevatten naar andere sites, die betrekking hebben op een specifiek aspect van deze website. Dit betekent niet automatisch dat 4BK verbonden is aan deze andere sites of de eigenaren ervan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze sites inclusief de daarin opgenomen informatie.
  6. Indien u een vraag of klacht heeft over deze website, dan kunt u het beste met ons contact opnemen.

Copyright © 2014 4BK Leidschendam-Voorburg.

Designed by 4BK - Kranenburg.